Jag som äger och driver företaget och webshopen heter Maria Broström och är född 1985. Jag är född och uppvuxen i Göteborg, men bor nu i Skillingaryd i Småland.
Företaget drivs från mitt kontor i vår villa och jag har lyckats hålla igång det genom heltidsjobb, graviditet och mammaledighet sedan starten i september 2010.
Jag har två barn i förskoleåldern och har även två andra företag som jag driver bredvid by airaM.

by airaMs slogan är "För att du är unik" och den innebär, kort och gott, att vi alla är unika, så varför se ut som alla andra?
Denna slogan, eller vision, märks i företaget genom två saker.

1. Jag tillverkar många av smyckena själv, bl.a. med stansning/gravyr och namn-/ordarmband av pärlor. Inget smycke ser exakt ut som ett annat. Alla får sitt speciella smycke.

2. För att expandera började jag hösten 2012 även ta in färdiga smycken och kläder m.m. Dessa tas in i små partier för att behålla känslan av exklusivitet. Att du ska ha något som inte så många andra har.

Priserna har pressats ordentligt redan från start, för jag vill att alla ska ha råd att handla något fint till sig själv. Är du en person som vill handla dyrt? Ja, men handla mycket då! :)

Vid frågor eller önskemål - tveka inte på att kontakta mig, helst på mail: info@byairam.se. I brådskande fall nås jag på nr: 0762232717.

Hjärtligt välkomna hit!
/Maria

Produkter
Övrigt